Uw meest gezellige slager te Purmerend!
Telefoonnummer: 0299-472110

Verstegen Pure

Lekker verantwoord met Verstegen Pure

verstegen-pure-slager
Verantwoord en lekker gaan heel goed samen. Dat bewijst Verstegen Pure, een serie producten zonder MSG, declarabele allergenen, fosfaten en met een minimale hoeveelheid zout. Verstegen Pure sluit naadloos aan op de trend van de bewuste consument. Alleen natuurlijke smaakversterkers worden gebruikt om producten hun eigen unieke smaak te geven. Met het Pure label worden alle producten die aan deze voorwaarden voldoen, duidelijk herkenbaar.

Verstegen Pure is het antwoord op gezondheidstrends, op de internationale behoefte van zoutreductie in producten en op de toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie. En vormt de basis voor alle nieuwe ontwikkelingen van Verstegen. Lekker verantwoord met Verstegen Pure.

Geen declarabele allergenen

De toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie zijn ontwikkelingen waar rekening mee gehouden moet worden. Veel voorkomende allergieën zijn reacties op koemelk, kippenei, vis, schaal- en schelpdieren, noten, pinda, soja, appel of sesamzaad. Daarom bevatten de Pure producten van Verstegen geen declarabele allergenen, zoals:

·         Glutenbevattende granen
·         Schaaldieren
·         Eieren
·         Vis
·         Aardnoten
·         Soja
·         Melk
·         Schaalvruchten
·         Selderij
·         Mosterd
·         Sesamzaad
·         Zwaveldioxide en sulfiet
·         Lupine
·         Weekdieren

MSG-vrij

MSG (Natriumglutaminaat ) is wellicht de bekendste smaakversterker op de markt. Bij overdosering kan een allergische reactie optreden bij een hiervoor gevoelige groep mensen. De Verstegen Pure producten zijn vrij van MSG.

Vrij van fosfaten

Fosfaten zijn er in verschillende soorten met verschillende eigenschappen. Omdat ze onder de zogenaamde E-nummers vallen, staan fosfaten steeds negatiever in de aandacht. De Verstegen Pure producten bevatten daarom ook geen fosfaten.

Zoutreductie

Met het Verstegen Pure label reduceert Verstegen ook het zoutgebruik in eindproducten. Een logische ontwikkeling. Te veel natrium kan zorgen voor een verhoogde bloeddruk, met hart- en vaatziekten als mogelijk gevolg. De producten die onder het Pure label vallen, zorgen daarom dat eindproducten minimaal 20% minder zout bevatten (mits de receptuur wordt gevolgd).

 

Bezoek onze slagerij!

Contactgegevens

Poelstraat 25
1441RR, Purmerend
Tel: 0299-472110
Mobiel: 06-25494569

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8:30 - 17:30 uur
Woensdag: 8:30 - 17:30 uur
Donderdag: 8:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Rond de feestdagen

Black bastard BBQ

black-bastard-john